Baby Blue Pointer Wavy Tail

Saturday, July 30, 2011

Bengkel Test 2 eXpoconvo '11...


3 hari yang lalu aku and executive2 yang lain akan menghadiri bengkel test 2 tuk eXpoconvo yang akan berlangsung kira2 sebulan lebih je lagi...aku and UNIT SAJIAN yang lain pun diberikan tugas-tugas yang selayaknya macam tugas yang sebenar-benarnya dalam eXpoconvo tu nanti...perbezaannya cuma adalah ngan VVIP or STUDENT...hurm...yang tu pun susah nak kawal...syesly, aku tak tahu la macamane kalau waktu eXpoconvo t pula...sebab...yang TEST ni pun aku dah ada dapat penyakit dah...adooiiyaaaii.


maybe DEMAM, SELSEMA, and BATUK tu pun satu permulaan kot...huhuh...terima je la kan...tengoklah pulak eXpoconvo t...insyaALLAH xde pape yang akan jadi lebih teruk dari tu...na'uzubillahiminzalik...amin.amin...

No comments:

Cuteki cute