Baby Blue Pointer Wavy Tail

Tuesday, January 1, 2013

tak ada orang perasan kan dengan perubahan aku yang sangat-sangat-sangat pelik ni...
a year ago...aku tak tahu apa yang berlaku...tapi ada something happened yang betul2 ubah aku...
aku jadi lebih beremosi...emo gitu...aku tak pasti la sebab apa, sebab aku tak sedar aku jadi macam tu...aku jadi lebih cepat marah...seyesly...sorry aku baru sedar...maybe BOMB aku dah meletup kot...bila2 masa je ada orang jadi mangsa...tapi sorry sangat-sangat-sangat...sebab aku tak bermaksud pun nak wat gitu...

untuk korang yang bersabar dengan aku selama ni...
i'm sorry...alot...
ni may be last moments la...
aku tak pasti sempat or x lepas2 ni...
apa yang pernah kite plan2 dulu...
aku tak tahu aku dapat buat ke tak...

in shaa Allah....kalau Allah izinkan dan telah dia tuliskan takdir tu...aku hadir kembali dalam hidup korang semula...

"MAY ALLAH BLESSED ALL OF YOU"
with an happy love for you guys...
Cuteki cute