Baby Blue Pointer Wavy Tail

Wednesday, April 27, 2011

bila hati dah kata penat dan sakit...

"after 12 p.m today, i'm going to resent every stupid things
that had been in my mind since you came into my life...
i don't know why,
but you know what...
it's hurt when I got to listen everything about your stories (you and your ex).
you can said it was past, 
but why need they talked about the past if something had last??
don't know what to do, but i think we need to be apart.
because this stupid thing will hurt me more if i put patience on it."
cerita cinta kita=AAS

Monday, April 25, 2011

saya sayang awak selalu, wahai sahabatku

If they asked me to leave you, i'll never do that because you're everything to me.
The life we've been through together is too beautiful. even 1000 friends cannot be replace the one of you...
because...

Friend, in every seconds we've been apart,
i always remember the sweet moments that we created together.
because they were the only memories that can keep me smile and make me tough.

Friday, April 22, 2011

guys, good luck^^

buat kawan-kawan...selamat maju jaya dalam final exam yang bakal bermula pada hari isnin ni bersamaan dengan tanggal 25 April 2011...
harap usaha kita semua bakal terbalas...insyaAllah...
jiayou sampai ke akhirnye yerk...^^

good luck for our final...

final dah mai dah

dah hari jumaat dah...tapi semangat study aku tetap sama...huh...x berubah pun even sebenarnya aku nak berubah...
isnin ni dah start paper first...adoiyai...sabo je la...paper paling killer sem ni...lagi satu yang killer paper last...first n last...elok ngat la tuh...
mula nak exam tension...nak abih pun tension adoiyai...
anyway, jiayou kawan-kawan...himnaeseyo yeorobun...hehehe...
doakan kita bersama mampu jalani final exam kali ini dengan selamat yer...^^

Thursday, April 21, 2011

 

starting new life after this...

hating you makes me better now...

don't come to me again because i can't accept you anymore...

Tuesday, April 19, 2011

the best smile^^

the best smile u have, makes me happy...
the best smile u have, makes me feel better...
don't cry...always smile...^^
uljima, useoro!!!

Sunday, April 17, 2011

kalau ikutkan hati, camtu la jadinye...

seb bek kesabaran aku tinggi, kalo x dah lame dah aku give up ngan korang...don't think people will always love u, because love can changes. one more things, don't think of me, can accept every laugh that u created, because sometimes i'll be serious. sorry but things can still continued again...that's life,that's why i never say anything...because everything will be repeated till it stop by itself...

Wednesday, April 13, 2011

final part: kekecohan lucky draw^^

majlis dinner ni diteruskan dengan lucky draw...yang mmg random gila la...huuu...
ni la mereka2 yang bertuah yer:

cheq pun bertuah pada malam ini yer...belum tgk dalam dy lg...hahahah


ini dy member yang paling bertuah dalam unit protokol...hahaha...dapat baju tuh...jelez i walaupun sbnrnya dah ada sehelai...


ni dia suri rumah berjaya, heee mendapat alat2 yang mencukupi untuk digunakan dalam masa 3 minggu lagi di UMP...^^

kepada rakan2 yang lain(sbnrnya anda sgt la bertuah kerana mendapat makanan) 

huaaa...saya nak sotong tuh...

bangga jadi model kepok sotong dy...heee...share2 la ngan tasha yer...

lucky draw yang aku dapat tuh adalah...
'
'
'
'
'
'
tissue muka upenye...carrefour punye plak tuh...sabo je la..
xpe ni x cukup feel nk gelak...

mcm2 hadiah ada, baldi, gayung, berus kain,ubat gigi, berus gigi...ape lagi...sume peralatan nk masuk hostel ada...heee *dah cam almari kat inaa shoppe dah tgk meja2 sume...hahaha
seb bek x amik gambor

Tuesday, April 12, 2011

part 1: in the middle of the dinner ^^

dinner bermula dengan photoshot beramai-ramai...hahaha..and the next yang paling best...makan sampai termuntah...sumbat.jangan x sumbat.

pastu yang muslim g solat maghrib kat stesen petronas...balik.balik je dari solat...tibe2 cheq dicekup tuk jadi model tuk unit kami...disebabkan dia kecik terpaksa la kan..hehehe..
nak tgk x hasil tangan kawan2 sy??? iaitu:azi.tasha.ain.ct(dorg ni sebnrnya salah pilih course study...spatutnye dorg ni student fashion designer..hoho)

 the cutest akak in my unit...hehehe..

yg aku, mmg xtw pape pasal fashion..hahaha..tolong touch up ckit2 jek... n tolong koyakkan paper tuh...heee

pastu ada game lagi antaranya, main teka2 gaya, main rock paper scissor (aku tak tahu main ape sbnrnya) ada lipat2 kertas mahjung tuh...yang x bestnye..nape unit program xleh main..huhuh..adoiyai...kitorg baru semangat kot..

antara game2 tuh, ada la selingan lucky draw...hahaha...i'm the first person in my unit who got lucky draw..*klako ase..

ter'lucky' plak rase...hehehe
nak tw x ape...last2 t aku bukak ek...

nak tengok x gelagat kawan2 aku waktu dinner ni berlangsung..hahah..mcm2 gaya ada..
(aku ngan phone aku la..kalo x xde la, gambar2 dorg nih..)haha


muka bosan sume...hahahah...tasha, bgn la...semgt2..^^hee
ain, tajam sungguh pandanganmu itu...ct, msj abe la tuh...
Semangat nak tw sape yg kene denda
cheq terkelu lidah tak bisa berkata apa2  di saat bosan

muka2 ngantuk & bosan dari committee member kita
ain:comey teh
ct:dok igt kat sapo la tuh

bersambung kembali di part 2<final> t...

dinner CNY committee...^^

kami ahli-ahli committee CNY festival dijemput ke dinner sebagai tanda "success"nye festival tuh... 

dinner tu berjalan pada 10 april yang lepas.kat restoran sekilau(halal restoran yer kawan2).

kawan2 aku yang joined tu geng2 aku gak...sape lagi kalo bukan dak melayu yang paling kecoh kat dlm committee...hahaha
cheq.azi.ct.ain.tasha.n aku.geng unit aku(ching fa & cindy)

yang x bestnye aya xde...(ah won,mary,chua,n hangchuan...huhu...lg sorg x kenal...sbb dy mmg x wujud sgt dlm unit tuh mse festival..huhu..)kalo la ada dorang...konfem kecoh meja unit programme.

kul 5.30ptg dah kene tunggu kat bus stop...tp kul 6 gak la naik bas...biasalah tuh kan...dah agak dah before turun...hahaha

cerita waktu dinner berlangsung, aku akan citer in the next entry...hehehe...sbb panjang n ada gambar lg...

Friday, April 1, 2011

it's you

"sebenarnya dia adalah kamu..."
i want to say this to you...but i can't
Cuteki cute