Baby Blue Pointer Wavy Tail

Wednesday, April 13, 2011

final part: kekecohan lucky draw^^

majlis dinner ni diteruskan dengan lucky draw...yang mmg random gila la...huuu...
ni la mereka2 yang bertuah yer:

cheq pun bertuah pada malam ini yer...belum tgk dalam dy lg...hahahah


ini dy member yang paling bertuah dalam unit protokol...hahaha...dapat baju tuh...jelez i walaupun sbnrnya dah ada sehelai...


ni dia suri rumah berjaya, heee mendapat alat2 yang mencukupi untuk digunakan dalam masa 3 minggu lagi di UMP...^^

kepada rakan2 yang lain(sbnrnya anda sgt la bertuah kerana mendapat makanan) 

huaaa...saya nak sotong tuh...

bangga jadi model kepok sotong dy...heee...share2 la ngan tasha yer...

lucky draw yang aku dapat tuh adalah...
'
'
'
'
'
'
tissue muka upenye...carrefour punye plak tuh...sabo je la..
xpe ni x cukup feel nk gelak...

mcm2 hadiah ada, baldi, gayung, berus kain,ubat gigi, berus gigi...ape lagi...sume peralatan nk masuk hostel ada...heee *dah cam almari kat inaa shoppe dah tgk meja2 sume...hahaha
seb bek x amik gambor

No comments:

Cuteki cute