Baby Blue Pointer Wavy Tail

Monday, June 27, 2011

Duta Residence...wow

Lawa gile umah ni...Duta Residence...mmg sesuai giler la ngan harga dia...hahaha..besar plak tu...kalo aku dapat umah camnie...xtw la nak sumbat sape dalam umah nih...hahaha...


baru kat gate depan...x masuk lg dalam dia...
:
:
:
:
:

ni. bilik air dy..lg besar dari bilik aku kat umah...
:
:
:
:
:
:

ni plak bilik wardrobe...wow...macam dalam citer bad guy lak tgk...
:
:
:
:
:

ni ruang dapur...muat ni nak wat gotong royong kenduri ni...xyah susah2 wat khemah tukang masak kt luar umah...:D:D:D

:
:
:
:
:
:
:

ni salah satu bedroom dy la...aku x suka gambar master bedroom so, aku amik la gambar bilik yg rse cm menarik je....sbnrnya, guest bedroom lg best sbnrnya...hehehe..

apa yg aku nak wat kalo dapat umah ni...hahaha...aku nk buang salah satu bende yg menakutkan kat umah tu...hahaha...xde la menakutkan sgt pun, cuma cam naik bulu roma je kalo tgk....hahaha...


ha ni dy... buatnye berbunyi tgh2 malam...x ke naya...huahahaha...

papepun credit to: iProperty.com: Malaysia's No.1 Property Website....
hehehe...

Selamat BerMIMPI indah... 



No comments:

Cuteki cute