Baby Blue Pointer Wavy Tail

Monday, June 11, 2012

Dari 3rd Year>>>dah nak masuk 4th Year

Dah lama tak mengarut kat blog ni...esok dah nak tamat sem6...wahhh...dah nak jadi 4th year student dah.cepatnya masa berlalu.lagi satu sem je akan attend lecture, then dah nak LI...tu yang nervous tu.

Tak tahu lagi nak LI kat mane.cuti ni nak kena survey tempat dah...
Cakap pasal final exam pulak, tak tahu la sem ni macamana...nampak macam lagi teruk daripada sem-sem lepas je...

Anyway, Tawakal je la...InsyaAllah..Allah akan permudahkan keputusannya nanti...

and tak lupa juga kepada kawan-kawan yang dah abih exam...SELAMAT BERCUTI...and Kepada yang bekerja, SELAMAT BEKERJA...hehehe...

Kepada yang tak abih lagi paper tu, jawab la memolek...*nasihat org pandai...diri sendiri ntah pape ntah..*pesanan tuk diri sendiri gak...bg sedar sikit esok dah last paper...
Cuteki cute